Romania Azi

Loredana Chivu, UMILITA de iubit chiar inainte de tentativa de sinucidere. A fost bruscata si scuipata, in timp ce il implora in genunchi sa nu plece! Scene halucinante in fata blocului: “A impins-o, iar Loredana a cazut. Atunci a…”

Cu putin timp inainte de tentativa de sinucidere, Loredana Chivu si Mihai, fostul ei iubit, au avut un scandal teribil chiar in fata imobilului in care locuiau.

Blondina a fost umilita, jignita si bruscata de iubitul sau, cel cu care planuia sa se casatoreasca. In tot acest timp, Mihai isi cara bagajele, insa Loredana nu voia sa-l lase sa plece. Fosta asistenta urla, ii reprosa ca a inselat-o in timp ce Mihai ii spunea ca nici ea nu este usa de biserica. Martorul sustine, pentru spynews.ro, ca Lore trecea de la o stare la alta. Acum plangea si se ruga de el sa ramana, acum il injura si ii reprosa tot felul de lucruri.

„El aseza bagajele in portbagaj, iar Loredana tragea de el, sa se opreasca. La un moment dat, l-a tinut de maini, el s-a smucit si a impins-o, iar Loredana a cazut in portbagaj. Ea a inceput sa urle, de a iesit toata lumea pe la geamuri. Atunci am decis sa filmez.

Au zbierat si s-au injurat in ultimul hal, iar ea a trecut de la o stare la alta: ba il acuza de infidelitate, ba il implora sa ramana, in genunchi”, a povestit un martor ocular pentru spynews.ro.

Celebra Loredana Chivu a încercat să se sinucidă vineri după ce a aflat că iubitul a înselat-o. Mai mult, Mihai Coleșnicov, bărbatul alături de care se visa toată viața a părăsit-o pe fosta asistentă de televiziune.

Cu doar 20 de ore înainte de tentativa de sinucidere pe care a avut-o, vedeta TV a postat un mesaj sugestiv pe pagina sa de Facebook.

Citându-l pe poetul Ion Minulescu, vedeta a scris: „Ce-am fost cândva, azi nu mai sunt…Dar ce sunt azi, îmi pare rău că n-am putut să fiu mereu”.

Loredana Chivu a încercat să se sinucidă înghițind mai multe pastile.

Echipajul medical sosit la fața locului a găsit-o în stare conștientă și, din fericire, medicamentele luate nu au fost foarte multe și nici nu au apucat să fie asimilate de organism.

„IPJ Ilfov a fost sesizat prin SNUAU 112 că Loredana Chivu a încercat să se sinucidă, prin ingerarea mai multor somnifere, în timp ce se afla la adresa de domiciliu din orașul Popești Leordeni, județul Ilfov”, a declarat un reprezentant al IPJ Ilfov.

Loredana Chivu a mai avut o tentativă de suicid. În 2016, fost asistentă TV a ajuns de urgenta la spital dupa ce a inghitit doua folii de somnifere. Razvan, fratele blondinei, a fost cel care a salvat-o de la moarte, notează România Tv.

loading...

Comentează